Scroll Top

Referenties

Pluis Stables heeft de afgelopen 3 jaar een goede reputatie opgebouwd, welke we graag delen. Hieronder vind je enkele reacties van (oud) pensionklanten, lesklanten en andere mensen die ervaringen hebben opgedaan met of bij Pluis Stables.

Heerlijke stal, mijn paard is hier echt relaxed. De hele dag buiten in een leuke, vriendelijke kude. Snachts in een grote box. Het luxe leven.

Pensionklant

Ik sta nu bijna 3 jaar op deze geweldige stal! In de tussentijd is er veel veranderd en zijn de staleigenaren telkens bezig alles op te knappen en mooi te maken. Alles is ook bespreekbaar, we zijn een stal die met elkaar en voor elkaar klaar staan. De sfeer is er super fijn en voor de paarden is het er lekker rustig. Fijne grote inloop met groot binnen gedeelte en een grote buiten paddock! Waar ze heerlijk paard kunnen zijn! Altijd onbeperkt ruwvoer, is de kwaliteit niet goed word er ander ruwvoer gehaald. Met ook nog een fijne binnenbak. Toen ik er kwam zat ik niet zo lekker in mijn vel, reed hierdoor ook niet. Nadine heeft mij hier zo fijn in ondersteund en begeleid dat ik nu weer wedstrijden rijd. En zijn ik en mijn paard enorm gegroeid ook kwa juiste spieropbouw. Ik kijk altijd uit naar de lessen van Nadine onder het zadel en ook werken aan de hand hebben we er sindskort bij gepakt.

Pensionklant

Paarden worden hier top verzorgd, het welzijn staat dik bovenaan.

Bezoeker

Een fijne (opfris) Trailerlaadtraining gehad van Nadine nadat ik mijn paard zelf niet meer op de trailer kreeg. Goede handvaten gekregen om de stress signalen van m’n merrie te zien en hoe hierop te reageren. De training werd goed aangepast op het karakter van het paard en de ruiter, hier kan ik weer fijn verder mee!

Lesklant

Door Nadine groeien Inus en ik elke les als team. Ze heeft me ernorm geholpen. De focus, het correct gebruiken van het lichaam van het paard. Vandaag een mijlpaal. Onspannen galop in het bos.

Pensionklant

Super blij met de hulp die ik de afgelopen dagen van Nadine (Pluis Stables) heb gehad! Nadat ik mijn paard Barry heb gekocht, brak het moment aan waarop ook tussen ons de rangorde bepaald moest worden. Gezien zijn ietwat dominante karakter, had hij me snel door en weigerde hij na verloop van tijd nog de trailer op te gaan. Dit, terwijl hij het altijd keurig gedaan heeft. Nadine is drie keer bij me thuis geweest om me te helpen. Met behulp van clicker training kregen we hem er de eerste sessie, na wat aan rommelen, al op. Vandaag, bij de derde training, draaft hij er zowat op, zonder strubbelingen en zonder dat ik mee hoef te lopen! Dankjewel Nadine voor je diervriendelijke en superfijne hulp! Ik kan weer fijn in mijn eentje, zonder weerstand en frustraties, op pad met Barry!

Lesklant

Nadine is echt top! Ze heeft me veel geholpen met het overwinnen van mijn angsten en met het krijgen van een betere band met mijn paard. Ze is erg duidelijk en gelukkig ook heel geduldig 🙂

Lesklant

Nadine weet waar ze overpraat en weet alles duidelijk over te brengen op ruiter en paard. Ideale trainster!

Lesklant
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.