Scroll Top

Trailer Laden

Niks zo vervelend als wanneer je paard de trailer niet op wil wanneer jij lekker op bosrit of wedstrijd wil. Of wat dacht je van die afspraak op de kliniek?

Ik kan je helpen!  Ondertussen heb ik al jaren lange ervaring met het trailer laden bij paarden. Ik neem altijd alle tijd en zorg er met rust en vertrouwen voor dat jou paard de trailer weer op wil. Hierin neem ik altijd een stukje grondwerk mee en indien gewenst vanuit de eigenaar gaan we met clickertraining aan de gang. In beide gevallen zijn de meeste paarden tussen de 1 a 3 sessies weer braaf te laden. Een enkele heeft meer tijd nodig, maar dit zal de 1e  training meteen duidelijk zijn en besproken worden.

In dit traject neem ik altijd de eigenaar mee, zodat jij ook straks weet de signalen van je paard te herkennen en hierop in te spelen. Zodat jullie voortaan zonder stress lekker samen op pad kunnen!

Aangezien ik achter mijn training sta, geef ik ook garantie!* Wanneer het paard weer goed te laden is en ik heb aangegeven dat er geen lessen meer nodig zijn. Ga ik ervanuit dat jullie je samen redden. Mocht het binnen 6 maanden toch gebeuren dat je je paard niet meer geladen krijgt, kom ik vrijblijvend terug om jullie verder te begeleiden.

*Dit is wel onder voorwaarde dat er bij het paard geen trauma, ziekte of andere laad technieken zijn toegepast.

Voor referentie video’s kunt u terecht op mijn Facebook pagina: NB Instructie | Facebook

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.